03 808 14 58

Ahlborn Almemo 710 Universele Datalogger en Uitleesunit

Ahlborn Almemo 710 datalogger en datadisplay voor het uitlezen en opslaan van verschillende gegevens. Data wordt via het grote scherm helder in beeld gebracht en intern opgeslagen. De meter kan tot 1000 metingen per seconde afnemen. Een zeer multifunctioneel meetinstrument dat in veel verschillende situaties bruikbaar is. Door de universele Ahlborn Almemo ingangen kunnen verschillende typen meetsensoren worden aangrsloten waardoor het eenvoudig is om de meters in te stellen en te gebruiken.

De meters werken vanzelfsprekend en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Ook makkelijk te gebruiken voor medewerkers zonder uitgebreide training. Vergeleken met de andere meetinstrumenten is dit een zeer geavanceerd model. De meter beschikt over een uitgebreide data analyse via de software en is door het moderne touchscreen zeer gemakkelijk te bedienen. Ook heeft het meer kanalen dan zijn voorgangers, er kunnen tot 10 kanalen tegelijk gelogd worden.

Metesco heeft verschillende sensoren die gekoppeld kunnen worden aan dit instrument. U kunt daarbij denken aan sensoren voor druk, temperatuur, luchtvochtigheid, kracht, versnelling enzovoorts.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Huur uw meetinstrument bij Metesco
Datalogger huren bij Metesco, drukrecorder huren
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Compacte, nauwkeurige datalogger
  • 10 universele meetingangen
  • Verschillende sensoren koppelbaar
  • Meetfrequentie tot 100 m/ps
  • Geheugen voor miljoenen waarden
  • Touchscreen bediening
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.