03 808 14 58

HT Italia PQA 823 Netanalyzer

De PQA823 netkwaliteit recorders van HT Italia zijn ideaal voor het monitoren van de netspanningskwaliteit, harmonischen of voor meten van het energieverbruik in kWh. De HT toestellen zijn eenvoudig in gebruik en worden geleverd met intuitieve software welke door iedereen snel te gebruiken is.

Ideale netspannings datalogger voor registreren van onder andere netspanning, stroom tot 3000 Ampere, de frequentie, tot de 49e harmonischen, aanloopspanningen en aanlooppieken, het werkelijk en blinde vermogen en flickermeting. De PQA-823 netspanningsanalzser meet gelijktijdig aan 3 fasen inclusief de nul.

Meetgegevens worden door deze moderne schrijvende meter opgeslagen in het grote interne geheugen waarna de data uit de recorder kan worden afgelezen via pc of usb stick. Metingen vinden plaats overeenkomstig de normen EN50160. De meters zijn geschikt voor CAT IV 600 V.

De software is eenvoudig in gebruik en stelt u in staat om heel gericht te analyseren. Ook kunt u eenvoudig een rapportage uit de software halen. U kunt hier zowel parameter tabellen als grafieken uitdraaien.

Metesco verhuurt en verkoopt deze hoogwaardige netanalyzers. Vraagt u vrijblijvend naar de voorwaarden.

Power quality meter huren bij metesco
vermogensmeter huren, stroomlogger, powerlogger huren
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Power Quality Analyser
  • Inclusief flexibele stroomlussen 3000A
  • Intern geheugen voor data opslag
  • o.a. voor drie- en enkelfase systemen
  • Blind, schijnbaar, werkelijk vermogen
  • Dips en frequenties meten
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.