03 808 14 58

Testo 435-4 - Klimaatlogger

De Testo 435 is een universeel inzetbare klimaatmeter voor gebruik bij het monitoren en afstemmen van het binnenklimaat, de werkomgeving van arbeiders.

Met de 435-4 kunt u eenheden als luchttemperatuur, debiet, volumestroom, relatieve luchtvochtigheid, CO2, luchtdruk en lux meten. Ook heeft het instrument ingebouwde drukverschilsensoren voor het uitvoeren van pitotbuis metingen. 

In combinatie met bijvoorbeeld de IAQ sonde is het instrument compleet voor het doen van klimaatmetingen. Hiermee kan de luchtvochtigheid, temperatuur, luchtdruk en CO2 in kaart worden gebracht per locatie. Hiermee krijgt u een betrouwbaar beeld van het betreffende binnenklimaat.

Het instrument is inzetbaar, zonder uitgebreide training. Wij stellen het instrument voor u in, u ontvangt een plug & play systeem.

Deze datalogger heeft een intern geheugen voor 10.000 meetwaarden. Zeer eenvoudig in gebruik en te koppelen aan een groot aantal sensoren. Metesco heeft zowel de logger als de sensoren beschikbaar voor verhuur. De software ten behoeve van het uitlezen van de meetwaarden wordt standaard meegeleverd. Vanuit de meetwaarden kunt u eenvoudig rapportage opstellen.

Metesco verhuurt en verkoopt dit instrument in combinatie met sensoren naar keuze, afhankelijk van uw toepassing. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Huur uw klimaatlogger bij Metesco
klimaatmeters huren bij Metesco
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Geavanceerde klimaatlogger Testo
  • Pitotbuis, CO2 sensor, Luchtvochtigheid
  • Ingebouwde drukverschil sensor
  • Software voor het uitlezen
  • Capaciteit voor 10.000 meetwaarden
  • Verschillende sensoren beschikbaar
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.