03 808 14 58

HT Italia PQA 824 Powerlogger

HT Italia levert innovatieve instrumenten op het gebied van netspanningsmeters. De instrumenten overtreffen de kwaliteit van andere merken met afstand. Metesco levert innovatieve apparaten zoals de PQA824 direct uit voorraad en tegen een scherpe prijs. Met dit apparaat is het mogelijk effectief uw de kwalieit van uw energietoevoer en uw energieverbruik in kaart te brengen. Hierdoor kunt u snel de effectiviteit van uw netkwaliteit monitoren.

De 824 is bedoeld voor het afnemen van snelle metingen op  frequentiegestuurde machines en slaat informatie op over parameters in het elektrisch spanningsnet. Hierbij is het mogelijk om van enkele tot 3 phases te meten. Inclusief lekstromen en metingen over de nulleider. Dit model is gebaseerd op Windows CE, hierdoor is het mogelijk om snel een grote hoeveelheid aan gegevens op te slaan.

Powerlogger huren, energiemeter huren
netanalyser huren
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Opmeten van pieken en dalen
  • Sterk en robuust
  • Simpel te gebruiken
  • Gebruik van cf opslagkaart
  • Inclusief software
  • Inclusief flextangen tot 3000Aac
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.