03 808 14 58

Scotload Loadshackle

Voor hef en hijs situaties waar de ruimte beperkt is heeft Metesco de Loadshackles van Scotload beschikbaar. De sluitingen worden geproduceerd vanuit GN of Van Beest sluitingen, eventuele andere merken op aanvraag. De standaard capaciteit gaat tot 85 ton, maar op aanvraag kan het ook zwaarder. De maximale capaciteit hierin is maar liefst 1000 ton!

De draadloze varianten worden geleverd met een smartload unit. Smartload geeft de gebruiker controle over verschillende instrumenten vanaf 1 display. U kunt er meerdere loadlinks aan koppelen, maar ook bijvoorbeeld compressie loadcells of loadshackles. Ook kunt u deze instrumenten door elkaar gebruiken met deze zelfde display. Het eventuele loggen gebeurt op de smartload in het instrument zelf, waardoor er nooit sprake is van te weinig geheugen in de display.

Het instrument is zeer robuust, heeft een interne antenne en een interne logger.
Verder wordt er standaard een bobbin meegeleverd, dit is een rvs hulpstuk welke ervoor zorgt dat de kracht altijd in het midden van de sluiting komt.

De sluitingen kunnen worden geleverd als Bow of D-type.

Voor verdere specificaties verwijzen wij u naar de datasheet of u kunt contact opnemen met een van onze medewerkers.

Scotload Loadshackle
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Nauwkeurigheid 0.1% f.s.
  • Smartload® technologie
  • Vervang oude sluitingen zonder modificatie systeem
  • Groot meetbereik tot 1000 ton
  • Vervaardigt uit hoogwaardig rvs
  • Keuze in bekabeld of draadloze variant
  • Beschikbaar in Atex zone 1 / 2 en subsea variant
  • Te huur en te koop!
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.