03 808 14 58

Testo 174 H Temperatuur en Vocht Datalogger

De Testo 174H is een compacte, nauwkeurige en betrouwbare temperatuur en vocht datalogger. Het apparaat meet en registreert temperatuur en relatieve vochtigheid in bijvoorbeeld magazijnen, opslagruimten en kantoren.

Het instrument heeft een interne opslagcapaciteit voor ca. 16.000 meetwaarden. De data is uit te lezen via de meegeleverde software, eventueel kan een mederwerker van Metesco dit ook voor u doen. De duurzame sensor verzekert u van betrouwbare en nauwkeurige metingen.

Temperatuur en vochtigheid zijn belangrijke factoren als het gaat om het comfort in een ruimte. Met behulp van de apparatuur van Testo kunt u deze vastleggen en analyseren. Ook is het apparaat uiterst geschikt om de hoeveelheid vocht in gebouwen en ventilatiesystemen in de gaten te houden.

Testo 174 H Temperatuur en Vocht Datalogger
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Meetbereik van -20 tot 70 graden Celsius
  • Nauwkeurigheid tot op 0,5 graden Celsius
  • Resolutie 0,1 graden Celsius
  • Geheugen voor 16.000 metingen
  • Data-analyse via pc (gratis software)
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.