03 808 14 58

Katronic KATflow 200

De Katflow 200 debietmeter van het merk Katronic is zeer bruikbaar voor clamp-on transit-time metingen. De meter is draagbaar en snel inzetbaar op verschillende locaties. Met deze meter is het mogelijk om verschillende hoeveelheden stroom en de volumestroom van een leiding of buis in kaart te brengen, zonder het proces te onderbreken.

Het instrument heeft een uitgebreid menu met veel verschillende opties, maar in de essentie is het makkelijk in te stellen voor normaal gebruik. Ook is er een installatiehulp aanwezig die de gebruiker stap voor stap begeleidt bij de setup.

Het instrument kan worden benut als datalogger en heeft ruimte voor ca. 100.000 meetwaarden. De software om de logger uit te lezen wordt uiteraard meegeleverd en is eenvoudig te bedienen.

Katronic KATflow 200
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Meetbereik 10mm tot 3000mm
  • Temperatuur bereik -30 °C tot +200 °C
  • Nauwkeurig tot op 0,5% van de stroomsnelheid
  • tot 24 uur meten met een volle batterij
  • Ruimte voor 100.000 metingen in het geheugen
  • Compacte en draagbare meter
  • Draagbaar en snel inzetbaar
product:sidebar-qrcode
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.