03 808 14 58

Katronic KATflow 200

De Katflow 200 debietmeter van het merk Katronic is zeer bruikbaar voor clamp-on transit-time metingen. De meter is draagbaar en snel inzetbaar op verschillende locaties. Met deze meter is het mogelijk om verschillende hoeveelheden stroom en de volumestroom van een leiding of buis in kaart te brengen, zonder het proces te onderbreken.

Het instrument heeft een uitgebreid menu met veel verschillende opties, maar in de essentie is het makkelijk in te stellen voor normaal gebruik. Ook is er een installatiehulp aanwezig die de gebruiker stap voor stap begeleidt bij de setup.

Het instrument kan worden benut als datalogger en heeft ruimte voor ca. 100.000 meetwaarden. De software om de logger uit te lezen wordt uiteraard meegeleverd en is eenvoudig te bedienen.

Met een meetbereik flow tot 25m/s en een leidingdiameter bereik tot 4500mm, is het een zeer veelzijdig instrumenten te noemen. Dit instrument wordt door Metesco aangeboden voor huur en koop. Ook kunnen wij het instrument voor u kalibreren.

katflow 200 huren, transit time flowmeter
ultrasone clamp-on flowmeter huren metesco
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Meetbereik 50mm-4500mm
  • Temperatuur -30 °C tot +200 °C
  • Volle dag meten op volle batterij
  • Geheugen voor 100.000 metingen
  • Compacte en draagbare meter
  • Ultrasoon clamp-on, geen processtop
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.