03 808 14 58

Hydrajaws Model 2000 Hechtsterktemeter

De material bond tester van Hydrajaws is specifiek geschikt voor het testen van de hechtsterkte tussen 2 lagen. De trekproef wordt uitgevoerd door middel van stalen schijven tot 75mm onder een kracht van maximaal 25 kN te zetten.

De hechtsterkte van verschillende materialen kan nu in kaart worden gebracht met de Hydrajaws Material Bond tester. Materialen waarop dit systeem werkt zijn onder andere beton, dekvloeren, epoxy coatings, plastics, verschillende lakken enzovoorts.

De hechtsterkte is een belangrijk gegeven alvorens men betonreparaties uitvoert of wanneer men extra lagen of dekvloeren over bestaande ondergronden wil leggen. Instrument is verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en met verschillende testschijven. Het geheel wordt geleverd in een complete kit inclusief schijven, pluggen en gereedschappen.

Nu bij Metesco te koop, vraagt u vrijblijvend naar de voorwaarden.

Hydrajaws Model 2000 Hechtsterktemeter
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Keuze trekbelasting 5, 10, 15, 20 of 25 kN
  • 50mm slag
  • Geschikt voor beton, dekvloeren, metsellagen, epoxy, plastics enz.
  • Eenvoudig in gebruik
  • Geleverd inclusief (herbruikbare) schijven en andere accessoires
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.