03 808 14 58

AstroNova TMX Highspeed Logger

De TMX highspeed datalogger is een zeer breed inzetbaar meetinstrument van AstroNova Test & Measurement (het voormalige Astro-Med). Deze datarecorder omvat een combinatie van hoogwaardige product kwaliteit met uiterst grote flexibiliteit. Dit realiseert men dankzij de vele inputmodules die de gebruiker kan selecteren voor het meten van een verscheidenheid aan grootheden.

Met dit meetinstrument kunt u spanning, stroom, temperatuur, druk en brugsignalen monitoren en analyseren. De mogelijkheden zijn afhankelijk van de gekozen input modules. Zie de datasheet voor alle informatie hierover.

De TMX datarecorder heeft een sample rate van maximaal 800kS/s, per kanaal. Er kunnen dus 800.000 meetwaarden per seconde, per kanaal worden geregistreerd. Met een optioneel te selecteren 2 kanaals scope card, kan men de sample rate zelfs ophogen tot 50MS/s, per kanaal. Er kan dan per kanaal tot wel 50 miljoen metingen worden geregistreerd.

Het instrument kan worden voorzien van verschillende inputmodules, waarvan er maximaal 3 kunnen worden gemonteerd. In de basis is er daarom ruimte voor 18 meetkanalen. Omdat er tot 800kS/s kan worden gelogd per kanaal, is een groot geheugen belangrijk. Met een standaard geheugen van 1TB wordt dit ondervangen.

Het instrument is uitgevoerd met QuickLook data compression technology, waarmee de gebruiker door gigabytes aan data kan scrollen. Dit zonder de lopende metingen te verstoren of vertragen. 

Het systeem kan worden geleverd in een aantal verschillende uitvoeringen:

 • TMX - Basis unit met ruimte voor 3 input modules
 • TMX-E - Uitbreiding chassis voor 3 aanvullende input modules, waarmee totaal naar 6 input modules wordt vergroot (TMX basis unit nodig)
 • TMX-R - Rack mount variant met ruimte voor 6 input modules
 • TMX-18 - Een voorgeconfigureerd systeem met 18 kanaals verdeeld over 3 UNIV-6 input modules (Voltage en DC Bridge)
 • TMX + RC-300 Chart printer - Hypermoderne chart recorder

Heeft u interesse in een van de AstroNova meetsystemen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op! Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

AstroNova highspeed datalogger voor power quality en temperatuur
metesco levert hoogwaardige dataloggers van AstroNova Test & Measurement
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
 • Portable Data Aqcuistion Unit
 • Sample rate tot 800kS/s per kanaal
 • Touchscreen scherm 17"
 • Geheugen tot max. 1600GB SSD
 • Tot 96 meetkanalen uitbereidbaar
 • GPS, IRIG, NTP synchronization
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.