03 808 14 58

HT Italia Vega 78 Netanalyser

De Vega 78 Netanalyser een simpele maar krachtige meter ontworpen door het italiaanse bedrijf HT-Italia om snel en efficient problemen met de netvoeding te kunnen traceren en oplossen. Het apparaat is ook in staat om energie te loggen aan een 1-fast en 3-fase systeem, met of zonder nulleider. Op het grote en duidelijke scherm zijn de afwisselingen in de stroomtoevoer duidelijk te zien. De meter registreert verschillende gegevens zoals stroom, actief  vermogen, reactief vermogen, schijnbaar vermogen, power factor etc. De Vega 78 wordt veelal gebruik voor het beoordelen van de kwaliteit die uw energieleverancier biedt. Vooral in kantoren en industriele machines is een constante spanning vereist om storingen te voorkomen. Het apparaat wordt met bijbehorende softwaren voor Windows geleverd zodat het uitlezen gemakkelijk zal verlopen.

 

HT Italia Vega 78 Netanalyser
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Pieke en dalen meten
  • Energieverbruik meten
  • Interne opslag voor Data
  • Simpel te gebruiken
  • Data naar USB verplaatsen
  • Compact
  • Intuïtieve software
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.