03 808 14 58

Metesco Loadcell Compressie 1 Ton

Deze drukdoos heeft een lage bouwhoogte, specifiek voor toepassing op locaties waar de ruimte beperkt is. Deze loadcells worden vaak gebruikt voor het wegen van verschillende zware elementen zoals bruggen, tunnel elementen, offshore modules en containers.

Als deze gebruikt wordt met een data- of printlogger dan is het mogelijk om de data te verzamelen en later te verwerken via bijvoorbeeld PC software. Er kunnen verschillende sensoren tegelijk gebruikt worden om meerdere parameters tegelijk te kunnen registreren. Metesco kan de meting ook voor u afnemen op locatie naar wens.

Dit instrument heeft een bouwhoogte van 43mm.

Metesco verhuurt en verkoopt dit type loadcell en kan u adviseren als dit benodigd is. Wij hebben naast dit type ook de beschikking over hoge capaciteit loadcells tot 500 ton, donut loadcells, s-type loadcells en dynamometers.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Loadcell lage bouwhoogte huren, loadcell 1 ton huren, pancake loadcell 1 ton
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Hoge kwaliteit loadcell van Metesco
  • Meetbereik tot 1 ton / 1000kg
  • Mogelijke bluetooth verbinding
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Inclusief display of datalogger
  • Eenheden in ton of kN
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.