03 808 14 58

Leica Geosystems Digicat 650i & 650i xf

De Digicat 650i is net is net als de 600i een kabel detector met interne datalogger. Het geheugen slaat informatie op over hoe het apparaat gebruikt is. Met de LOGICAT software kunt u het apparaat uitlezen voor verdere analyse van de gegevens. Als extra functie tegenover de 600 series kan dit model ook diepteligging inschatten.

Door het makkelijk te lezen scherm en de simpele besturing is dit een erg gebruiksvriendelijk apparaat. Door de signaalklem te gebruiken kunt u kabelbreuken detecteren of andere leidingen en kabels die zelf geen signaal uitzenden vinden. Voor niet metalen leidingen tot 150mm kan de Digitrace worden ingezet om deze toch te kunnen volgen. Samen met de digicat kunt u nu ook leidingen en afvoerpijpen detecteren. De Digitex wordt gebruikt bij de Generator stand wat betekent dat de locator een door de Digitex afgegeven  signaal aan metalen geleiders opspoort.

Xf-Serie
De Digicat 650xf heeft dezelfde mogelijkheden als de 650i maar hierbij komt nog de mogelijkheid tot het zoeken op de 512 en 640Hz modus. Hierdoor heeft u een groter bereik en de mogelijkheid tot een langere afstand. Daarnaast kunt u mode-lock aanzetten waardoor de instellingen bewaard blijven wanneer u het apparaat opnieuw opstart. Zo kunt u met dezelfde instellingen verder meten.

Wij kunnen spullen van Leica compleet of als set aanbieden.

Leica Geosystems Digicat 650i & 650i xf
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Datalogger functie
  • Bluetooth mogelijkheid
  • Weergave diepteindicatie
  • Standaard op powermode met hoge gevoeligheid
  • Veelal gebruikt in de bouw
  • Snel leverbaar en veel extra's beschikbaar
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.