03 808 14 58

Metesco pancake loadcell 10ton

Deze weegschaal heeft een lage bouwhoogte, specifiek voor toepassing op locaties waar weinig ruimte beschikbaar is. Deze loadcells worden vaak gebruikt voor het wegen van verschillende zware elementen zoals bruggen, tunnel elementen, offshore modules en containers.

Deze weegcel biedt hij dezelfde opties als onze andere loadcells zoals bluetooth verbinding en het uitlezen van de data via PC. Ook is het mogelijk om verschillende dataloggers en sensoren op de loadcell aan te sluiten om gegevens direct digitaal te registreren.

Deze variant heeft een meetbereik tot 10 ton ofwel 10.000 kg. De bouwhoogte is slechts 63mm, waardoor deze eigenlijk overal toepasbaar is. Deze variant hebben wij ook in 3 en 1 tons uitvoering. Deze hebben een nog lagere bouwhoogte van respectievelijk 46mm en 43mm.

Metesco levert ook hulp en onderzoeken op locatie, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

weegschaal 10 ton huren
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Drukdoos lage bouwhoogte
  • Bekabeld met 10 meter kabel
  • Bluetooth dataverbinding optie
  • Display voor realtime kN weergave
  • Dataloggers beschikbaar
  • Lage bouwhoogte 63mm
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.