03 808 14 58

Metesco Loadcell Compressie 10 Ton Laag

Extra laag gebouwde loadcells om te kunnen wegen waar andere typen niet toereikend zijn. Door het zeer lage profiel past de weger in de kleinste hoeken en gaten waar een "normale" weegschaal niet bij zou kunnen. Daarnaast biedt hij dezelfde opties als onze andere loadcells zoals bluetooth verbinding en het uitlezen van de data via PC. Ook is het mogelijk om verschillende dataloggers en sensoren op de loadcell aan te sluiten om gegevens direct digitaal te registreren.

Deze lage loadcells zijn zeer divers inzetbaar maar worden veelal gebruikt bij het wegen van onderdelen als boorplatform units, tunnelwanden en damwanden. Metesco levert ook hulp en onderzoeken op locatie, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Metesco Loadcell Compressie 10 Ton Laag
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Laag gebouwde loadcell
  • Metesco kwaliteit en service
  • Bluetooth dataverbinding
  • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
  • Dataloggers beschikbaar
  • KiloNewton en Ton eenheden
product:sidebar-qrcode
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.