03 808 14 58

Olson CTG-1 Betondiktemeter

De CTG-1 van het merk Olson is een draagbare manier om op een veilige manier de dikte en integriteit van betonnen platen, tunnels, muren en andere soortgelijke constructies in kaart te brengen. Het apparaat werkt met een echosysteem om de betondikte te meten, dit zorgt voor zeer nauwkeurige en betrouwbare resultaten.

Naast het meten van dikte heeft de meter ook de mogelijkheid om op scheuren te controleren en van een enkele zijde dikte te meten. Het aparaat heeft beperkte opslagmogelijkheden, om deze achteraf te analyseren. Voor uitgebreide opslag adviseren wij type CTG-2.

Ondanks al deze mogelijkheden is het een zeer vanzelfsprekend en gebruiksvriendelijk apparaat waarmee iederen overweg zou moeten kunnen. De CTG meet met 256 samples op normale resolutie en 512 samples op hoge resolutie.

Metesco is partner van het Amerikaanse Olson Instruments en heeft deze instrumenten beschikbaar voor zowel koop als huur. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Olson CTG-1 Betondiktemeter
Olson CTG-1 Betondiktemeter
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Robuuste betondiktemeter
  • Tot 1800mm dikte meten
  • 2% nauwkeurigheid bij hoge resolutie
  • 3 seconden om 1 test te verwerken
  • 22,800 signaalfrequentie
  • 2 meter kabel lengte
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.