03 808 14 58

Flow- en debietmetingen bij u op locatie.

Metesco is zeer ervaren op het gebied van flow- en debietmetingen met behulp van ultrasone clamp-on flowmeters. Doordat deze meters op de buitenkant van leidingen geplaatst worden is het snel inzetbaar en wordt uw proces niet onderbroken. Daarnaast zijn er verschillende modellen beschikbaar voor zowel schone en vuile vloeistoffen. Ook beschikken wij over sensoren bruikbaar in open kanalen. Dit soort metingen voeren wij regelmatig in verschillende branches uit zoals waterzuiveringssystemen, sloten, afvoerkanalen en andere soorten leidingwerk. Na de metingen leveren wij digitaal de data in een overzichtelijk bestand.

Wij helpen u met het in kaartbrengen met de vloeistofstroming waar u informatie over wenst. Natuurlijk hebben wij vooraf de situatie besproken en zijn wij uitgerust met de passende apparatuur. Onze engineer, met uiteraard alle benodigde diploma's en veiligheidscertificaten, neemt de meting af en maakt voor u een bestand met alle relevante resultaten en informatie.

Wij hebben de beschikking over verschillende flowmeters, met zowel de transit-time als de doppler techniek. Dit betekent dat er gemeten kan worden aan schone vloeistoffen zoals water en olie (zonder luchtbellen of vaste deeltjes) en ook aan vervuilde vloeistoffen als afvalwater (met luchtbellen of vaste deeltjes).

Voor het testen van Hydranten hebben wij ook een range flowmeters beschikbaar, met een meetbereik tot 3000 liter per minuut. Dit kunnen wij voor u uitvoeren, maar vanwege de eenvoud raden wij vaak aan dit zelf uit te voeren. Uiteraard is het mogelijk om te kiezen voor een aflevering / afhaling inclusief instructie.

Metesco heeft ook de beschikking over Hybride flowmeters. Met deze meter is het mogelijk om zowel schone als vervuilde vloeistoffen in kaart te brengen, maar ook om het energieverbruik in kaart te brengen. Ook dit instrument is voorzien van sensoren voor op de buitenzijde van de leiding. Groot voordeel van dit instrument, naast de mogelijkheid tot energiemetingen, is dat het instrument zelf herkend welke sensoren (transit-time of doppler) moeten worden aangesloten. Bij inzet van dit instrument kunt u dus vrijwel altijd een geslaagde meting uitvoeren!

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden!DXN Hybride Flowmeter

Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.