03 808 14 58

Fluke 2042 Kabeldetector

De Fluke 2042 is de universele kabelzoeker die bruikbaar is voor verschillende toepassingen zoals het zoeken van kabels in muren, onder de grond (beperkt), zekeringen, onderbrekingen traceren en en kortsluiting in kabels en elektrische vloerverwarming.

Dit toestel kan worden gebuikt op zowel kabels met- en zonder spanning zonder extra instrumenten. Deze set is uitgerust met een transmitter en een ontvanger en beschikt over een duidelijk signaal dat de ontvanger herkent. Aan de sterkte van het opgevangen signaal kunt u ook de diepteligging van de kabel afleiden.

De set is ook leverbaar met een tweede transmitter, waarmee breukdetectie kan worden uitgevoerd. Op de kabel kunt u aan beide zijden een uniek signaal zetten en deze signalen volgen met de locator. Waar het signaal overspringt op het andere signaal, zit waarschijnlijk de breuk. Met name in muren of op beperkte diepte werkt dit goed. Voor dieper grondwerk, adviseren wij de Leica Digicat.

Wij hebben verschillende kabeldetectie instrumenten van onder andere Fluke, Megger en Leica. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Huur uw kabeldetector voor in de muur bij Metesco
Fluke 2042 kabeldetector
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Kabeldetector met transmitter + ontvanger
  • Kabels met- en zonder spanning detecteren
  • Automatisch aanpassen gevoeligheid
  • Signaal kleuring / codering mogelijk
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.