03 808 14 58

Metesco Loadcell Compressed 10 Ton Laag

Veelal gebruikt voor het meten van verschillende krachten, zwaartepunt bepalingen, het wegen van brugdelen en het wegen van zware objecten in het algemeen. Vaak gebruikt in combinatie met een dataprinter of datalogger (optioneel leverbaar). Deze set biedt u de mogelijkheid om meerdere sensoren tegelijk te gebruiken voor het registreren van bijvoorbeeld verplaatsing, versnelling en kracht.

De drukdozen zijn modulair te gebruiken in combinatie met capaciteituitlezers, ook kan de loadcell met bijvoorbeeld een enkele display uitgelezen worden. Daarnaast is gebruikelijke uitlezing met een datalogger or printer ook mogelijk. Via kabels met meerdere loadcells in een netwerk of via bluetooth onderling verbonden. De gegevens kunnen ook via PC worden uitgelezen voor verdere analyse.

Wij kunnen ook advies geven en voor u de metingen afnemen. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden voor koop of huur van deze instrumenten.

Metesco Loadcell Compressed 10 Ton Laag
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Metesco Loadcell 10 Ton Laag
  • Bluetooth verbinding
  • Klein formaat
  • Lage bouw (spoke type)
  • Te leveren met printer of datalogger
  • Uitlezing ton of kN
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.