03 808 14 58

Fluke 805FC Trillingsmeter

De Fluke 805 trillings- en vibratiemeter is een simpele maar effectieve manier om vibraties en storingen op te sporen. De zeer betrouwbare meter geeft trillingen grafisch weer op het heldere scherm. U hoeft geen nummers met elkaar te vergelijken om tot resultaten te komen maar kunt deze gelijk en gemakkelijk aflezen. De meter is tevens zeer makkelijk te gebruiken en vergt geen nadere training of instructie. Het scherm geeft duidelijk aan in welke schaal de trillingen vallen en in welke mate dit problemen op kan leveren. Gegevens zijn achteraf uiteraard gemakkelijk naar de pc te exporteren via een USB kabel.

Deze meter is breed inzetbaar in bijvoorbeeld de automotive industrie of de transport sector. Metingen zijn snel af te nemen en herkennen trillingen van 10 tot 1000hz en geeft eenheden van versnelling snelheid en verplaatsing weer.

Het interne geheugen van de Fluke 805 heeft de mogelijkheid om tot 3500 metingen intern op te slaan voor verdere analyse. U kunt een koptelefoon of headseat op de meter aansluiten om nog preciezer te kunnen luisteren naar het geluid van de vibraties.

Optioneel kan standaard de Fluke 805ES worden meegeleverd. Dit is een externe trillingssensor voor toepassing op moeilijke bereikbare locaties.

Vraagt u vrijblijvend naar onze verhuurvoorwaarden en -mogelijkheden. 

Fluke 805 trillingsmeter huren
Trillingsmeter machines huren
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Effectief in kaart brengen van trillingen
  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk
  • Licht en klein van formaat
  • Gegevens opslaan en naar PC exporteren
  • Met externe trillingsensor
  • Machines voorgeprogrammeerd
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.