03 808 14 58

Fluke 87V Explosieveilige Multimeter

De Fluke 87V is een Atex gecertificeerde multimeter ontwikkeld voor in de industrie. Deze meter is een multifunctioneel hulpmiddel in een omgeving waar veel eisen aan het apparaat gesteld worden. Met de Fluke 87V beschikt u over een hoge kwaliteit meter die bruikbaar is voor het meten van veel verschillende eenheden, zo hoeft u niet voor elke toepassing een ander Atex gecertificeerd apparaat aan te schaffen.

De meter is zeer nauwkeurig en heeft een meter die 20.000 meetwaarden kan weergeven. Ook heeft het instrument een temperatuur ingebouwd, waardoor het nog veelzijdiger wordt.

 

Huur uw atex multumeter bij metesco
rental of ex certified multimeter fluke 87V EX
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Veilig bruikbaar in ATEX zone 1&2
  • CAT IV 600V
  • Ingebouwde thermometer
  • Meet tot 1000 V en 10 A (AC/DC)
  • Frequentie tot 200 kHz en % duty cycle
  • Analoge staafdiagram voor fluctuerende signalen
Download PDF
87v
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.