03 808 14 58

Hilti PX 10 Boorgaten Transpointer

Met de Hilti PX10 Boorgaten Transpointer is het mogelijk om boorgaten zodanig uit te lijnen dat ze altijd goed gepositioneerd zijn. Testgaten, schade en missers zijn bij correct gebruik uitgesloten.

Het instrument is zeer geschikt voor het positioneren van boorgaten in verschillende materialen vloeren en wanden. De maximale objectdikte waarop gewerkt kan worden is 1350mm. Door de transpointer komen boorgaten altijd uit op de correcte plek.

Precisie +-8 mm door 200mm wanddikte
Meetnauwkeurigheid wanddikte +- 5%
Meetbereik 5mm - 1350mm

Deze transpointer wordt vaak gebruikt in combinatie met de PS1000. Hiermee wordt wapeningstaal gelokaliseerd en afgetekend op de wand. Om te zorgen dat aan de andere zijde de uitkomst van een boorgaat ook inzichtelijk is, is de PX10 toepasbaar.

Voor aanvullende informatie verwijzen wij u naar de bijgevoegd databladen. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

hilti PX10 boorgaten transpointer
Hilti boorgaten transpointer, PX10
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Snel en efficiënt boorlocaties bepalen
  • Bruikbaar tot 1350mm dikte
  • Meetnauwkeurigheid wanddikte ±5%
  • Zeer tijdsbesparend middel
  • Posities overzetten vloeren en muren
  • Eenvoudige bediening
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.