03 808 14 58

AstroNova Daxus DXS-100

Bent u op zoek naar een robuuste, multifunctionele highspeed datalogger? Dan is de AstroNova Daxus DXS-100 een goede optie voor u. Dit betreft een stand-alone highspeed data acquisitie systeem.Wanneer gekoppeld aan een host-pc, kan men ook real-time metingen volgen. Hiervoor wordt altijd software meegeleverd.

De DXS-100 kan worden voorzien van 2 input modules, waarmee o.a. spanning, stroom, temperatuur en power quality gemeten kunnen worden. Het instrument kan maximaal 200.000 metingen per seconde, per kanaal registreren. Om eventuele kritische signalen te monitoren kan per kanaal tot 3 verschillende sample rates worden ingesteld. Vanzelfsprekend kunnen ook triggers worden ingesteld.

Om voor langere tijd te kunnen loggen op de zeer hoge sample rate, is standaard 500GB aan geheugen vooorzien. Dit kan worden uitgebreid naar eenb 800GB SSD schfijf. Er is zelf een app beschikbaar voor het inzien van metingen. 

Voor de analyse achteraf wordt altijd software meegeleverd. Hiermee kan real-time metingen worden bekeken, maar ook het opzetten van metingen gebeurt in deze software. Data is te exporteren in de gangbare formaten. 

Input modules welke u kunt kiezen:

 • UNIV-4: 4 kanaals input module voor spanning, brugsignalen, thermokoppel, RTD's en IEPE (Integrated Electronics Piezo-Electric) opnemers.
 • ISEV-4: 4 kanaals geisoleerde spanningsmodule tot 250 Vrms of VDC (Cat II)
 • NIDX-16: 16 kanaals ongeisoleerde differentiele spanning ingangsmodule tot 30 Vrms of 40 VDC 
 • IHVM-4: 4 kanaals hoge spanning module tot 600 Vrms of DC (Cat III) of 1000 Vrms of DC (Cat II)
 • IHVM-4P: 4 kanaals geisoleerde hoge spanning module tot 600 Vrms of 1000 VDC (Cat III) of 1000 Vrms of DC (Cat II) met 16 geselecteerde metingen inclusief power quality.

De DXS-100 is een zeer veelzijdig instrument voor het meten van spanning, stroom, temperatuur, brugsignalen en zelfs voor het uitvoeren power quality analyses.

Het instrument weegt slechts 3.2 kg en heeft de volgende afmetingen: 324mm x 120mm. Geleverd in een pelicase. Optioneel ook te verkrijgen met een rack mount. 

Als u metingen op locatie wilt afdrukken, kunt u eens kijken bij de Everest EV-5000.

Heeft u interesse in een van de AstroNova data acquisitie systemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

AstroNova highspeed datalogger voor spanning, stroom en power quality
Metesco belgie levert deze data acquisitie systemen voor thermokoppel, RTD, IEPE en spanning
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
 • Highspeed datalogger AstroNova
 • 200kS/s opslaan per kanaal
 • Netwerk maken tot 480 kanalen
 • Temperatuur, spanning, Power quality
 • Mogelijk om triggers in te stellen
 • Geleverd inclusief software
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.