03 808 14 58

Leica Geosystems Digicat 750i & 750i xf

De Digicat 750i is een kabelzoeker met intern geheugen. Het geheugen slaat alle gegevens over de genomen meting op. De informatie is vervolgens uit te lezen via PC met bluetooth verbinding.

De Leica Digicat 750i heeft alle functionaliteit van de Digicat 700i. De extra aanvulling in dit instrument bestaat uit de mogelijkheid tot het inschatten van de diepteligging. In combintie met de Digitex of de sonde kan er worden geschat hoe diep het gedetecteerde element ligt.

Het heldere scherm en duidelijke geluid maken het een instrument waarmee eenieder goed kan werken. Met behulp van de signaalklem kan een signaal op geleidende ondergrondse kabels of pijpleidingen gezet worden, welke vervolgens met de Digicat kunnen worden opgespoord.

xf-Serie

De 750i xf heeft dezelfde functionaliteiten als de 750i, maar nu met uitgebreide zoekfuncties. Zo kan er ook op 512 en 640Hz tracing modes worden gezocht, wat resulteert in een groter bereik. Er kan dus over een langere afstand gedetecteerd worden. Verder is de optie mode-lock handig, zodat de laatst gebruikte modus actief is bij opnieuw opstarten.

Wij verkopen Leica instrumenten los of als set, neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

Leica Geosystems Digicat 750i & 750i xf
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Datalogger functie in de locator
  • Bluetooth connectie
  • GPS
  • Standaard op powermode met hoge gevoeligheid
  • Automode om menselijke fouten te voorkomen
  • Bruikbaar voor gebruik in de bouw
  • Diepteschatting van de kabel
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.