03 808 14 58

Hilti POS180 Robotic Total Station

De Hilti POS180 is speciaal ontworpen voor toepassing in de bouw en op werven. Door de eenvoud van bediening is het mogelijk om met een minimum aan personeel nauwkeurige inmetingen en uitzettingen op uw werf te verrichten.

Levering met POC veldboek en draadloze verbinding naar het total station, waarmee het mogelijk is om de metingen alleen uit te voeren. U kunt het toestel van afstand aansturen, wat veel tijd en arbeid scheelt. Het voorgeprogrammeerde lasertoestel neemt veel werk uit handen. De gegevens zijn vervolgens gemakkelijk te exporteren naar uw CAD programma.

Het toestel is in staat afstanden tot oppervlakken te meten zonder reflectoren. Het instrument is verder voorzien van een duidelijk leesbaar touchscreen met grote karakters en symbolen en intuïtieve toepassing. Het is mogelijk om punten van CAD tekening rechtstreeks te importeren en deze direct in het veld uit te zetten.

Typische toepassingen zijn o.a. het horizontaal en verticaal uitzetten en nauwkeurig meten van hellingen en afstanden.

Kijkt u voor meer informatie in de datasheet of neem vrijblijvend contact met ons op!

Hilti POS180 Robotic Total Station
Hilti POS180 Robotic Total Station
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Full Functional Robotic bouwlaser
  • Eénpersoons bediening
  • Zeer nauwkeurig
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Volgens BIM methode inmeten / uitzetten
  • Meten zonder reflectoren!
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.