03 808 14 58

Proceq PM OS-120 Voeghardheidsmeter

De Proceq Pendel-terugslaghamers voor beton en zachte steensoorten meten volgens de voorgeschreven normen waaronder de EN 12504-2 en EN 13791. Terugslaghamers voor voegen en andere zachte materialen zijn ontwikkeld in samenwerking met TNO. In de PDF hieronder treft u meer uitleg met de bijbehorende druksterkte welke kan worden gemeten.

Pendelhamer PM is ontworpen voor testen van de voegen tussen metselstenen als in Nederland vaak van toepassing is. Het heeft een speciaal ontwikkelde slagkop die tussen de voegen past en waardoor de rebound waarde van metselwerk kan worden gemeten. Op basis van de gemeten terugslag kan dan de kwaliteit van de metselmortel worden bepaald.

Pendelhamer type PM is de slaghamer speciaal uitgerust voor meten van drukvastheid of hardheid van voegen tussen metselwerk en voorzien van speciale dunnere slaghamer.

Proceq PM OS-120 Voeghardheidsmeter
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Speciaal voor metselwerk voegen
  • Eenvoudige bediening
  • Nauwkeurig voegharheid meten
  • Snel inzetbaar
  • Voor iedereen bruikbaar
  • Snelle levertijd
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.