03 808 14 58

Leica Geosystems Digicat 750i XF

Elk jaar vallen er gewonden tijdens grond werkzaamheden, door het raken van elektriciteitskabel of pijpen.  Precieze informatie over de ondergrondse objecten wordt steeds belangrijker en daarvoor is de Digicat serie de perfecte partner!

Met deze meter kunt u voor het graven de omgeving afscannen om er zeker van te zijn dat u geen schade veroorzaakt tijdens werkzaamheden. Op deze manier blijven geld, tijd, mankracht en leed bespaard. Wanneer er ondergrondse voorzieningen aanwezig zijn dan zal de meter een duidelijk signaal afgeven.

Deze moderne leiding- en kabeldetectoren van Leica zoeken ondergrondse leidingen en kabels op door de signalen hiervan door de grond heen op te vangen. Ook kunt u zelf een signaal op de kabels zetten met behulp vna de meegeleverde transmitter. Het unieke signaal kunt u opvangen en volgen met de locator, waarmee u ook spanningsloze kabels nauwkeurig kunt detecteren.

Het is zelfs mogelijk om kabelbreuk op te sporen, hierbij moet u bij minimaal een van de 2 uiteinden van een kabel kunnen komen. Het signaal welke op kabel wordt gezet kunt u volgen tot de breuk, waar het signaal zal wegvallen. Dit geeft een indicatie van de breuk locatie.

Het instrument geeft op 3 manieren een signaal sterkte weer. Een signaalbalk en signaalgetal op het display en toonsignaal (geluid).  Verder heeft het een diepte indicatie, signaalsterkte indicatie, een interne datalogger en bluetooth als optie.

Wij kunnen dit instrument aanbieden voor zowel koop als huur.

kabeldetector leica digicat, kabeldetector huren, kabelbreuk detectie
Kabel en leidingdetector huren metesco
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Kabeldetector inclusief transmitter
  • Diepte en stroomsterkte indicatie
  • Datalogger en software voor uitlezing
  • Onmisbaar bij graaf werkzaamheden
  • Mogelijk om kabelbreuk op te sporen
  • Geleverd inclusief multiklem
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.