03 808 14 58

MetFlow TA Live - Drukverschil- en Flowmeter

De MetFlow TA Live is de nieuwe drukverschil- en flowmeter voor het meten aan en inregelen van complete HVAC systemen. Dit betreft de opvolger van MetFlow TA10 en heeft als grote voordeel dat er meer geheugen beschikbaar is voor het voorprogrammeren van allerlei merken inregelafsluiters en inregelkranen.

Dit unieke instrument meet statische druk, drukverschil en flow in uw systeem. Aan de hand van het gemeten drukverschil berekent de TA Live de flow welke door de inregelafsluiters stroomt. Op deze wijze kan het gehele systeem worden geanalyseerd en waar nodig worden gebalanceerd.

De MetFlow TA Live is inzetbaar voor metingen aan inregelafsluiters en inregelkranen van alle bekende merken, zoals TA kleppen (Tour & Andersson / IMI Hydronic), Econosto, Danfoss, Honeywell en Oventrop. Hiervan staan het type, een foto van het type, de binnendiameter en overige karakteristieken voorgeprogrammeerd.  Hierdoor is het eenvoudig om te controleren of de juiste klep is geselecteerd. Het berekenen van de voorinstelling van een inregelafsluiter vindt automatisch plaats aan de hand van de invoer van het type. 

Wanneer een type niet voorgeprogrammeerd staat, dan kunt u aan de hand van de kV waarde alsnog inregelen. 

De MetFlow TA Live wordt aangestuurd via de app, welke downloadbaar is in de app store. Zowel Android als iOS is beschikbaar. Voordeel is hierbij dat er eigenlijk geen limiet is aan het aantal geheugenplaatsen! Via de app leest u de actuele druk en flow in klep af, waarna u kunt gaan inregelen.

Geleverd als complete set met kraan en inregelnippel. Ook wordt er standaard een manual en software meegeleverd. Het instrument kan worden ingesteld op verschillende talen, waaronder Nederlands.

Metesco biedt dit instrument aan voor verhuur en verkoop en voorziet u graag van advies. Balancing Valves inregelen met deze Balancing Computer? Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op!

MetFlow TA Live - Drukverschil- en Flowmeter
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Drukverschil- en Flowmeter met App
  • Balanceer computer met logfunctie
  • Voorgeprogrammeerde kleppen + foto
  • Aansturing via downloadbare app
  • Selecteer merk of voer kV waarde in
  • TA, Danfoss, Oventrop, Econosto
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.