03 808 14 58

Leica Geosystems Digicat 500i & 500i xf

De Digicat 500i  bevat een automatische controle en gecombineerde auto mode. Hierdoor kunt u fouten bij het zoeken naar ondergrondse kabels en leidingen voorkomen. Dit nauwkeurige apparaat zorgt er voor dat u financiele schade en menselijk letsel kunt voorkomen bij bijvoorbeeld graafwerkzaamheden.

Het apparaat is voorzien van een helder scherm en duidelijk geluid, samen met de gemakkelijke bediening zorgt dit er voor dat het een zeer gebruiksvriendelijk apparaat is. Het apparaat is bruikbaar in combinatie met een signaalklem waardoor ook kabel en leidingen zonder eigen signaal opgespoord kunnen worden.

Voor niet metalen leidingen tot 150mm kunt u de Digitrace worden ingezet om deze toch te kunnen volgen.Ook het Digimouse apparaat bevindt zich in het assortiment, hiermee kunt u afvoeren en rioleringen opsporen.

xf-Serie

De 500i xf heeft dezelfde functionaliteiten als de 500i, maar bevat meer zoekfuncties. U kunt op twee extra frequenties zoeken namelijk 512 en 640Hz. Dit zorgt voor een groter bereik en meer kans om effectief leidingen te volgen.

Zo kan er ook op 512 en 640Hz tracing modes worden gezocht, wat resulteert in een groter bereik. Er kan dus over een langere afstand gedetecteerd worden. Verder is de optie mode-lock handig, zodat de laatst gebruikte modus actief is bij opnieuw opstarten.

Leica Geosystems Digicat 500i & 500i xf
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Eenvoudig in gebruik
  • Duidelijke handleiding
  • Standaard op powermode met hoge gevoeligheid
  • Automode om fouten te voorkomen
  • Geschikt voor gebruik in de bouw
  • Snel leverbaar
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.