03 808 14 58

Almemo 8590-9 Stationaire Datalogger

De Ahlborn Almemo 8590-9 is een nauwkeurige datalogger bruikbaar voor het uitlezen van gegevens uit veel verschillende sensoren en probes. Het is een modern apparaat dat uitgebreide functies biedt voor verschillende meeteenheden en daarnaast zeer snel en nauwkeurig te werk gaat.

Het apparaat heeft 9 ingangen in is ook uit te lezen via Ahlborn pc interface. Deze meter heeft geen scherm en is daardoor de "server"- achtige versie van een datalogger. Dit type meter staat meestal vast geplaatst in een kast voor langere dataregistratie.

Wij leveren het instrument met de sensoren en probes die u nodig heeft en met een externe geheugenmodule is het zelfs mogelijk om tot 100 metingen per seconden te loggen. Een zeer divers instrument bruikbaar voor veel verschillende doeleinden. Wij leveren het apparaat inclusief software.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden voor zowel huur, koop als kalibratie.

Ahlborn Almemo 8590-9, huur uw datalogger
almemo datalogger, 9 kanaals datalogger
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • 65 standaard meetbereiken/eenheden
  • Nauwkeurigheid en stabiel
  • Compact en lichtgewicht
  • Met batterij en of netvoeding
  • Meten tot 50 m/sec optioneel tot 400 m/sec
  • Geschikt voor vaste opstelling
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.