03 808 14 58

Redlake - MotionPro X3

De Redlake MotionPro X3 high speed camera is een ideaal inspectie instrument voor in productie omgeving en research & development doeleinden.

Op de maximale resolutie van 1280 x 1024 kan het instrument 1000 beelden per seconde registreren. Wanneer u het vast te leggen beeld verkleint, kunt u tot wel 64.000 beelden per seconde vastleggen. De opnametijd is dan maximaal 8 seconden voor of na de trigger.

Het instrument wordt aangestuurd via de software, welke op laptop wordt meegeleverd. U kunt de camera eenvoudig bedienen en ook direct de beelden opslaan op de laptop. U kunt dit opslaan als verschillende bestandstype, bijv. AVI.

Wij leveren standaard 2 grote lampen mee alsook statieven en 3 verschillende lenzen, te weten 9, 35 en 50mm.

Voor meer informatie verwijs ik u naar de datasheet of neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Redlake - MotionPro X3
Redlake - MotionPro X3
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • 1.000 beelden per seconde op maximale resolutie
  • Instelbaar tot 64.000 beelden per seconde
  • Triggering door externe bron mogelijk
  • High-speed opnamen, Slowmotion afspelen
  • Geleverd als complete set met lampen en statieven
  • Eenvoudig voor gebruik in industrie sport of wetenschap
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.