03 808 14 58

Greyline Stingray 2.0 Debietmeter

De Greyline Stingray is een compacte, batterij-aangedreven flowmeter met datalogger. De meter biedt de mogelijkheid om in open kanalen informatie over het water zoals het peil, de snelheid en de temperatuur te verzamelen. Door een slootprofiel in te voeren bepaalt de meter verschillende parameters en slaat deze op in het systeem..

De meter is bruikbaar voor het meten van de afvoer via verschillende waterwegen zoals sloten en kanalen maar ook bijvoorbeeld het meten van afvoer in rioolbuizen. Dit soort instrumenten worden veelal gebruikt bij rioolgemalen, waterschappen en vaak door wegbeheerders of aannemers.

Greyline Stingray maakt gebruik van een op de bodem liggende ultrasoon sensor voor het continu meten zowel snelheid alsmede de waterhoogte in het kanaal. De sensor is waterdicht evenals het instrument wat volledig IP68 gesloten is. De sensor is compact en kan in de pijp of op de bodem van een kanaal worden geplaatst. Geen speciale verbindingen, gereedschappen of hardware nodig.

Voorzien van een ingebouwde duidelijke display, groot geheugen, draagbaar en makkelijk in gebruik.

 

Greyline Stingray 2.0 Debietmeter
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Klein en handzaam
  • Sterk IP68
  • Waterdicht
  • Met ingebouwde datalogger
  • Water in open kanalen meten
  • Waterpeil meten
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.