03 808 14 58

Almemo 202 - 2 kanaals logger

Ahlborn Almemo 202 is een nieuwe generatie datalogger die te gebruiken is voor monitoren van een groot aantal sensoren. Op het moment dat een universele sensor wordt aangesloten dan zal het apparaat deze herkennen en u in staat stellen om direct te meten. De meetwaarden worden vervolgens op het scherm weergegeven.

Dit instrument behoort tot de nieuwe generatie dataloggers, V7, geschikt voor het koppelen van digitale sensoren D6 en D7. Groot voordeel is de hogere resolutie of de hogere meetsnelheid.

Het instrument heeft 2 ingangen, waarin u sensoren kunt koppelen voor het meten van bijvoorbeeld eenheden zoals versnelling, kracht, druk, spanning en temperatuur. 

Het instrument beschikt over beperkt intern geheugen, maar wordt standaard geleverd inclusief geheugenmodule. In de geheugenmodule zit een MicroSD card, waarop meetwaarden worden weggeschreven. De output is een tekstbestand, welke u kunt openen met Excel. Een helder overzicht met tijd, datum en meetwaarden is het resultaat.

U heeft geen aparte software nodig om het instrument uit te lezen, hoewel dit wel mogelijk is. De software zorgt ervoor dat u meer analyse mogelijkheden heeft; het is afhankelijk van uw toepassing of dit voor u als gebruiker een toevoeging is.

Metesco verhuurt en verkoopt deze instrumenten en adviseert u graag over de mogelijkheden.

Almemo 202 datalogger
Ahlborn almemo distributeur
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • 2 kanaals datalogger
  • Specifiek D6 D7 digitale sensoren
  • Koppel vrijwel alle sensoren!
  • Tot 1000 mops!
  • Inclusief geheugenmodule met microSD
  • Automatische sensorherkenning
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.