03 808 14 58

Stanley Laserafstandsmeter 100m

Met de Stanley laserafstandsmeter is het mogelijk om de dimensies van een ruimte nauwkeurig te berekenen. Het apparaat heeft een bereik tot 100m en is uitgerust met een hellingsensor voor indirecte metingen. Ook kan de meter automatisch oppervlakte berekeningen maken.

De meter is uitgerust met een helder scherm dat voorzien is van 3 display lijnen en kan het interne geheugen 20 meetwaarden onthouden. De behuizing biedt de mogelijkheid om de meter op een statief te zetten.

Eenvoudig instrument, licht van gewicht, maar nauwkeurig en robuust.

Stanley Laserafstandsmeter 100m
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Met hellingsensor 100m bereik
  • Helder en verlicht display met 3 lijnen
  • Zeer Nauwkeurig
  • Vergrendeling toetsenbord
  • 20 waarden onthouden
  • Geschikt voor gebruik met driepoot/statief
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.