03 808 14 58

Krachtopnemer - Centor Dual

De Centor Dual Touch is een eenvoudig te bedienen instrument waaraan 2 sensoren kunnen worden gekoppeld. Het instrument kan de waarden hiervoor tegelijkertijd weergeven en hierop calculaties maken. Standaard geleverd met een krachtsensor (intern of extern) en optioneel externe sensoren te koppelen (SPIP). De sensoren waaruit gekozen kan worden is kracht, torsie en verplaatsing.

De Dual Touch heeft een realtime grafische weergave van de meetwaarden. U kunt hierbij de meetwaarden tegen elkaar afzetten. Sensor 1 vs. Sensor 2, Sensor 1 vs. de tijd, Sensor 2 vs. de tijd, Sensor 1&2 vs. de tijd.

Verder heeft het instrument voorgeprogrammeerde calculaties zoals breekkracht, gemiddelden, pieken, snelheid, tijd tot max waarde etc.

Het instrument heeft een kleuren touchscreen en een zeer overzichtelijk menu. Het bezit verder bluetooth connectiviteit (voor draadloze verbinding naar PC software), RS232 en USB aansluiting en een USB Data Recorder mogelijkheid, waarmee u direct naar een USB memory stick kunt loggen.

Dit instrument is specifiek ontworpen voor tussentijdse controle in productieprocessen. Hiervoor heeft het instrument een helder scherm en de mogelijkheid tot het instellen van grenswaarden met visuele en geluidsalarmen.

Sample rate van het instrument van 1000 Hz en een nauwkeurigheid van 0,1% F.S. Zeer robuust en prima geschikt voor gebruik in veeleisende productie omgevingen. Het instrument kan worden geleverd in minimale capaciteit tot 5N en dit loopt tot maximaal 50.000N.


Krachtopnemer - Centor Dual
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Digitale krachtopnemer met 2 sensoren
  • Geschikt voor kracht, torsie, lineaire of roterende verplaatsing
  • Nauwkeurigheid 0.1 % FS
  • Capaciteiten van 5N tot 50kN
  • Intern geheugen voor 2000 tests
  • Real time (grafische) weergave meetwaarden
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.