03 808 14 58

Fluke Ti32 Thermografische Camera

De Fluke Ti32 is een gemakkelijk te gebruiken camera die ontworpen is om overal bruikbaar te zijn. De  meter is overal bruikbaar voor het opsporen van defecten in elektrische installaties maar ook voor bijvoorbeeld vochtproblemen en lekkages. De camera is zeer gevoelig en heeft zelfs de mogelijkheid om defecten in motoren te kunnen waarnemen. De beeldkwaliteit is zeer hoog en er zijn verschillende lenzen voor bepaalde situaties beschikbar. Ook is het apparaat voorzien van een dubbele batterij. De bediening is zeer gemakkelijk, daarom is dit een zeer handig apparaat voor de inspecteur  of technicus die regelmatig onderweg is.

De hoge kwaliteit 320x240 pixel-sensor zorgt voor een helder en scherp beeld waarmee problemen snel zijn op te sporen. Doordat zeer kleine verschillen in de temperatuur te zien zijn kunnen defecten soms gezien worden voordat zeer grote schade aan de orde is. De gepatenteerde IR-Fusion®-technologie van Fluke laat IR beelden en normale digitale foto's samengaan in een perfect herkenbare en gecombineerde warmte en normale foto. Deze stevige meter is tevens bruikbaar in een zware werkomgeving en kan een val van 2 meter aan. Daarnaast is hij getest als beschermingsklasse IP54 spatwaterbestendig en bestand tegen stof.

Fluke TI32 warmtebeeld camera
huren thermografische camera bij metesco
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Warmtebeeldcamera
  • IR Fusion technologie
  • Twee krachtige lithium-ionbatterijen
  • Slot voor sd geheugenkaart
  • SmartView®-software
  • Robuuste draagkoffer
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.