03 808 14 58

Verboom MC-900 Betonrijpheidscomputer

Als basismodel van de Verboom 900 serie is de MC900-M zeer simpel en gebruiksvriendelijk. Het maakt mogelijk om het temperatuurverloop via verschillende sensoren op tot 4 punten te meten. Deze sensoren zijn aangebracht in de betonconstructie en bieden inzicht in de rijpheid van het beton.
Na het afnemen van een meting kunnen de resultaten direct bekeken worden op het display, ook kunt u ze uitprinten met de ingebouwde printer. De opslagmodule is afneembaar, hierdoor is het ook mogelijk om de informatie via een PC uit te lezen, de benodigde accessoires hiervoor worden meegeleverd.

Verboom MC-900 Betonrijpheidscomputer
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Met aparte geheugenmodule
  • Interne printer
  • Tot 10 metingen per seconde afnemen
  • 4 ingangen voor verschillende sensoren
  • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.