03 808 14 58

Hydrajaws Model 2008 Zware Ankertester

De Hydrajaws heavy duty ankertester Model 2008 is voorzien van een lichtgewicht brug, ontworpen voor het opnemen van grote trekkrachten. De brug verdeelt de kracht vanuit de ankerpunten en is eenvoudig te monteren op 11 instelbare hoogtes.

De tester oefent een lineaire kracht uit door middel van een hydraulische spindel. Met weinig inspanning kunt u een grote kracht genereren. De gegevens zijn af te lezen op de geintegreerde digitale meter. Dit instrument is inzetbaar voor verschillende ankers. Alle accessoires zijn hiervoor opgenomen in de kit. U kunt bijvoorbeeld dakankers testen, maar ook draadanker, inslagankers en oogankers. Padeye testen kan ook met dit instrument.

Het instrument heeft een meetbereik van 145kN. In de kit worden adapters meegeleverd tot M30.

Het geheel wordt geleverd in een complete kit en is voor verkoop optioneel als bluetooth versie verkrijgbaar. Dit vooral handig voor gebruikers die veel boven het hoofd testen. Men hoeft dan niet op de display zelf te kijken, maar via de app.

Metesco biedt dit instrument aan voor huur en koop. Ook kunnen wij dit instrument voor u kalibreren. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Huren ankertester, model 2008, 145kN
ankertester, padeye tester huren, metesco
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Ankertester tot 145kN
  • Geleverd inclusief adapters tot M30
  • In hoogte verstelbaar 11 standen
  • Real-time weergave kracht in kN
  • Weinig inspanning, grote kracht
  • Geleverd als complete kit
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.