03 808 14 58

Ahlborn Almemo 2490-2 Multifunctionele Datalogger

Ahlborn Almemo 2490-2 voor het uitlezen van gegevens uit verschillende sensoren. Data is gemakkelijk grafisch op het scherm af te lezen en in verschillende waarden weer te geven.

Bruikbaar voor het uitlezen van een breed scala aan data-eenheden zoals temperatuur, voltage en druk. Een zeer multifunctionele serie dataloggers van het merk Ahlborn Almemo. De meter is in staat om tot 10 metingen per seconde te loggen.

Ook is de meter voorzien van sensorherkenning. Hierdoor hoeft u niet voor elke nieuwe sensor de meter opniuw in te stellen. Zonder instellingen aan te passen steekt u een sensor in de universele poort en u kunt meten. Makkelijker kan het bijna niet.

Ahlborn Almemo 2490-2 Multifunctionele Datalogger
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Ahlborn Almemo uitleesunit
  • Heldere grafische display
  • 2 meetingangen
  • 65 meetbereiken
  • Zeer eenvoudig gebruik
  • Geheugenopslag naar PC
product:sidebar-qrcode
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.