03 808 14 58

Ahlborn Almemo 2490-2 Display

De Ahlborn Almemo 2490-2 is een universeel toepasbaar display voor het uitlezen van gegevens uit verschillende sensoren. Data is gemakkelijk grafisch op het scherm af te lezen en in verschillende waarden weer te geven.

Bruikbaar voor het uitlezen van een breed scala aan data-eenheden zoals temperatuur, luchtvochtigheid, voltage, verplaatsing, kracht en druk. Een zeer multifunctionele serie dataloggers van het merk Ahlborn Almemo. De meter is in staat om tot 10 metingen per seconde vast te leggen, wanneer gekoppeld aan de pc.

Ook is de meter voorzien van sensorherkenning. Hierdoor hoeft u niet voor elke nieuwe sensor de meter opnieuw in te stellen. Zonder instellingen aan te passen steekt u een sensor in de universele poort en u kunt meten. Makkelijker kan het bijna niet.

Te huur en te koop via Metesco. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

almemo 2490,2590,2690
Huur of koop uw almemo datadisplay bij metesco
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • 2 meetingangen
  • Ahlborn Almemo display
  • Heldere grafisch scherm
  • 65 meetbereiken
  • Universeel toepasbaar
  • Geheugenopslag naar PC
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.