03 808 14 58

Hilti PS20 Wapeningdetector

Met de Hilti PS20 scanner kunt u wapeningsstaven en voorspankabels in kaart brengen. Het apparaat is specifiek ontworpen voor het gebruik als detector. Het kan ijzerhoudende metalen (bijvoorbeeld wapening), niet ijzerhoudende, maar elektrisch goed geleidende materialen (zoals koper en aluminium) en velden bij elektrische leidingen detecteren.

Behalve de detectie kan het instrument ook de dekking bovenop de wapening bepalen. Het meetbereik voor detectie van staven is maximaal 100mm. Het meetbereik voor het meten van de dekking op de wapening is 5-80mm. De nauwkeurigheid is afhankelijk van de gemeten dekking, zie hiervoor de handleiding.

Het instrument wordt geleverd als complete kit en is onderdeel van ons grote leverprogramma op het gebied van wapeningdetectie. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Huur uw hilti PS20 bij Metesco, Hilti scanner huren
Hilti ps50 huren
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Hoge kwaliteit wapeningsdetector
  • Gebruiksvriendelijk instrument
  • Wapeningsdiepte en positie bepalen
  • Ferro- en non-ferro metalen meten
  • Zeer betrouwbaar en nauwkeurig
  • Meetbereik detectie 100mm
product:sidebar-qrcode
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.