03 808 14 58

RPP400 / RPP500 Chartrecorder

De Stiko Pelicase kaartschrijvers zijn leverbaar in 2 varianten, namelijk de RPP400 (Ø223) en de RPP500 (Ø300).

De koffers zijn IP67 geclassificeerd en zijn daarmee stof- en waterdicht (dompeldicht tot 1 meter). De robuuste koffer is zeer betrouwbaar en nog eens licht van gewicht. De koffer is voorzien van een plexiglas venster om tijdens de meting de waarden af te kunnen lezen.

Het instrument kan worden geproduceerd met een maximaal meetbereik tot 4000 Bar en tot 600°C. De nauwkeurigheidsklasse is standaard 1%, maar ook afhankelijk van de exacte wensen.

Bij bestelling dient het gewenst drukbereik te worden opgegeven, alsook de gewenste meettijd. Een populaire configuratie is 10 Bar en 24 uur. Maar dit kan naar wensen worden aangeboden!

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

RPP400 / RPP500 Chartrecorder
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Zeer robuuste koffer
  • Lichtgewicht en IP67 rating
  • Leverbaar tot 4000 Bar!
  • Met Ø223 of Ø300 kaart
  • 1, 2 & 3 pen mogelijkheid
  • Klantspecifiek geproduceerd!
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.