03 808 14 58

Dynasonics UXF Draagbare Flowmeter

De Dynasonics UFX is een draagbare flowmeter voor vervuilde of met lucht gevulde vloeistoffen. Het instrument is inzetbaar vanaf DN6 tot en met DN3050.

Met deze draagbare flowmeter van Dynasonics is het mogelijk om gemakkelijk en snel doppler flowmetingen af te nemen. De draagbare sensor is gemakkelijk op verschillende buizen te plaatsen waarna de meter direct kan beginnen.

Het beschikt over een helder lcd scherm voor 4 karakters waarop meetresultaten in FPS of MPS af te lezen zijn. Een zeer gemakkelijke meter voor verschillende doeleinden zoals industrieel leidingwerk en rioolafvoer.

Als alternatief op dit instrument hebben wij de Stingray (open kanaal, doppler) of de PDFM5.1 (uitgebreide versie van de UFX) beschikbaar.

Huur uw doppler flowmeter bij Metesco
ultrasone clamp-on flowmeter huren bij Metesco
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Snelle detectie van doppler flow
  • Accuraat tot op ongeveer 2%
  • NDO draagbare flowmeter op batterijen
  • Optionele versie voor leidingen > 25mm
  • Bruikbaar van -40 tot +80°c
  • Tot 10 meter per seconde
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.