03 808 14 58

Proceq Hygropin

Om er zeker van te zijn dat beton in voldoende staat verkeerd om vloerlagen te kunnen leggen is het belangrijk dat de vochtigheid getest is. Met de Proceq Hygropin is het mogelijk om de vochtigheid van beton nauwkeurig te testen met kleine en snelle humiditeitssensoren. Door zekerheid van goed gedroogd beton kunt u schade aan uw nieuwe vloeren voorkomen.

U gebruikt de hygropin door een dun gat te boren in uw betonlaag of dit van te voren met een mal aan te brengen. Doordat de Hygropin tot de kleinste humiditeitssensoren van de wereld behoord zal de schade aan uw betonstructuur zeer beperkt zijn. De kleine Hygropin is het instrument wat de oplossing biedt volgens de normen ASTM F 2170-09. Snel accuraat, zuiver en herhaalbaar, snel en eenvoudig als nooit tevoren.

 

Proceq Hygropin
Proceq Hygropin
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Snel inzetbaar
  • Kleine sensor
  • Groot meetbereik
  • Nauwkeurige informatie over verschillende factoren
  • Gegevensopslag in geheugen
  • Geleverd in stevige koffer
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.