03 808 14 58

Fluke TiS Thermografische Camera

De Fluke TiS is een prijsbewuste versie van de Fluke Ti32. Ee gemakkelijk te gebruiken camera die veelal gebruikt wordt om kleine ruimten te analyseren. De  meter is overal bruikbaar voor het opsporen van defecten in elektrische installaties, maar ook voor bijvoorbeeld vocht en lekkages.

Deze stevige meter is tevens bruikbaar in een zware werkomgeving en kan een val van 2 meter aan. Daarnaast is hij getest als beschermingsklasse IP54 spatwaterbestendig en bestand tegen stof.

Resolutie van deze 120*90 pixels.

Metesco levert thermografische camera's voor zowel huur als koop.

Huur uw warmtebeeld camera bij Metesco
thermografische camera huren bij Metesco
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Handzame warmtebeeldcamera
  • Ergonomische vormgeving
  • Voorzien van handmatige scherpstelling
  • Resolutie 120 x 120 pixels
  • 3,7 '' Display
  • Uitbreidbaar geheugen
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.