03 808 14 58

Cygnus 1 - Atex Diktemeter

De Cygnus 1 Atex gecertificeerde wanddiktemeter is een non destructief test instrument voor het in kaart brengen van de materiaal dikte van allerlei verschillende materialen. 

Het instrument wordt geleverd met een Ex-gecertificeerde sensor, welke een meetbereik heeft van 1..50mm, waarbij de sensorkop 6mm in diameter is. De meet resolutie is 0.1mm of 0.05mm, afhankelijk van de instelling.

Het meetbereik zorgt ervoor dat de meest gangbare materialen kunnen worden beproefd. De kleine diameter van de sensorkop zorgt ervoor dat u tot op zeer klein leidingwerk metingen kunt uitvoeren.

Het instrument is voorzien van multi-echo-technologie en dit resulteert in de mogelijkheid om door lak, coating, corrosie of andere lagen op het basis materiaal te meten. Voor meten op gecorrodeerd leidingwerk geldt, dat dit enigzins vlak dient te zijn.

Het instrument is gecertificeerd voor gebruik in Atex zone:
Group I & Group II; CSA Class 1 Group A, B, C & D Division 1; IECEx Ex ia IIC T2/T3/T6 Ga, Ex ia I Ma

Dit instrument wordt onder andere ingezet op chemische plants, schepen, tankwagens en boorplatforms. Vaak wordt deze toegepast in combinatie met onze Atex gecertificeerde flowmeter, Fluxus F608.

Dit intrinsiek veilige meetinstrument is te huur en te koop bij Metesco Belgie. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Cygnus 1 - Atex Diktemeter
Cygnus 1 - Atex Diktemeter
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Atex diktemeter zone 0 & 1
  • Sensorbereik 1-50mm
  • Sensor diameter 6mm
  • Meet metaal, kunststof, koper etc.
  • Meetresolutie 0.1mm of 0.05mm
  • Meet door lak of corrosie
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.