03 808 14 58

Almemo 2590-4AS Datalogger

Ahlborn Almemo 2590 is een datalogger die te gebruiken is met 65 verschillende sensoren. Wanneer een universele sensor aangesloten wordt dan zal het apparaat deze herkennen en u kunt direct meten.De meetwaarden worden vervolgens op het scherm weergegeven.

Het apparaat berschikt over genoeg ingangen om 2 tot 4 sensoren tegelijk te gebruiken bij verschillende eenheden zoals druk, voltage en temperatuur. Het systeem biedt een nauwkeurigheid van 0,03%. Daarnaast is het apparaat voorzien van een gebruiksvriendelijk menu en een helder display.

Deze meter is zeer gemakkelijk uit te lezen met de optionele akrobit software of in Excel als er gebruik gemaakt wordt van de geheugenmodue met SD card.

Metesco verhuurt en verkoopt deze instrumenten en adviseert u graag over de mogelijkheden.

almemo 2590 4 kanaals datalogger
almemo universele meetinstrumenten
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • 2 tot 4 ingangen mogelijk
  • Uitgebreide 4 kanaals datalogger
  • 65 verschillende typen sensoren
  • Tot 10 metingen per seconde
  • pc aansluiting en software optioneel
  • Automatische sensorherkenning
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.