03 808 14 58

Greyline DFM 5.1 Doppler Flowmeter

De Greyline Stingray is een compacte, batterij-aangedreven flowmeter en datalogger in één. De meter is in staat om in open kanalen het waterniveau en de snelheid te loggen. door het slootprofiel in te voeren bepaalt de meter het debiet door het kanaal en slaat dit op in het interne geheugen.

De meter is geschikt voor meten van onder anderen de afvoer via sloten, kanalen of de afvoer door een rioolbuis. De instrumenten worden ingezet bij rioolgemalen, waterschappen, wegbeheerders of aanemers.

Greyline Stingray maakt gebruik van een op de bodem liggende ultrasoon sensor voor het continu meten zowel snelheid alsmede de waterhoogte in het kanaal. De sensor is waterdicht evenals het instrument wat volledig IP68 gesloten is. De sensor is compact en kan in de pijp of op de bodem van een kanaal worden geplaatst. Geen speciale verbindingen, gereedschappen of hardware nodig. Voorzien van een ingebouwde duidelijke display, groot geheugen, draagbaar en makkelijk in gebruik.

 

Greyline DFM 5.1 Doppler Flowmeter
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Compact
  • Robuust IP68
  • Water en stofdicht
  • Datalogger ingebouwd
  • Meten water open kanalen
  • Meet waterhoogte
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.