03 808 14 58

DeFelsko 200 PosiTector Laagdiktemeter

De DeFelsko PosiTector 200 series Laagdiktemeter is een niet-destructieve manier om de laagdikte op hout, beton, glas, plastic, composiet en groot aantal andere materialen te kunnen bepalen. Naast het bepalen van de materiaaldikte kan deze meter ook 3 verschillende dikten door coating heen meten.

De meter beschikt over een groot scherm met achtergrondverlichting. Voorzien van gemakkelijke bediening en een automatische standby functie. Interne opslag voor ruimte aan 10.000 meetwaarden. De meetwaarden kunnen zonder ingewikkelde software worden uitgelezen.

De positector is er in verschillende varianten met verschillende probes. Neemt u vrijblijvend contact met ons op om het juiste instrument te selecteren.

Voor metingen op metaal of aluminium adviseren wij de Positector 6000.

Huur uw laagdiktemeter bij Metesco
laagdikte op beton, hout, metaal, coating thickness instrument hire
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Laagdiktemeter voor op hout, beton, kunststof etc.
  • Handzaam met groot display
  • Loggen van metingen
  • Werkt op batterijen
  • 10.000 Opslagplaatsen
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.