03 808 14 58

Fluke 830 Machine en As Uitlijnsysteem

De Fluke 830 is een perfecte meter om de uitlijning van uw assen te controleren. Op deze manier voorkomt u schade aan uw machines en daarmee ook de bijkomende kosten door het onderbreken. Samen met een trillingsmeter is het mogelijk om nog effectiever de kwaliteit van uw assen te bewaken.

Lasergestuurd assen uitlijnen is de beste moderne manier om zeker te zijn van een rechte as. Hierdoor ontstaat een vermindering van slijtage en daarmee ook onderhoud en schade. De meter is daarnaast zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te gebruiken, iedereen kan er mee werken. De gepatenteerde technologie zorgt voor herhaalbare meetresultaten die duidelijk inzicht geven over de uitlijning.

Huur uw fluke as uitlijnlaser bij Metesco
Meetinstrumenten huren bij metesco
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Gemakkelijke bedienbaar instrument
  • Revolutionaire technologie
  • Licht en handzaam
  • Schade/slijtage assen voorkomen
  • Uitlijning assen controleren
  • Lasergestuurd uitlijnen
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.