03 808 14 58

Elcometer 456 Laagdiktemeter FE/FNE

De Elcometer 456 laagdiktemeter is een betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken meter. De meter meet snel en nauwkeurig. Door middel van twee verschillende sensorkoppen is het mogelijkde dikte van ferro- en non-ferro metalen. Het is wisselen tussen de koppen is zeer eenvoudig. De gegevens worden intern opgeslagen en kunnen vervolgens op de pc gezet worden voor analyse.

Doordat het apparaat uitgerust is met simpele grote bedieningsknoppen is het ook te bedienen met handschoenen. Het heldere LCD scherm met backlight zorgt er voor dat het scherm altijd goed leesbaar is, zelfs in de volle zon. Dit is een zeer nauwkeurige meter met 1% nauwkeurigheid, gelijkwaardig aan de internationale normen die vaak in de indrustrie vuistregel zijn.

Elcometer 456 Laagdiktemeter FE/FNE
Elcometer 456 Laagdiktemeter FE/FNE
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Robuust en stevig apparaat
  • IP64 stof- en waterdichtheidsgraad
  • Krasbestendig en helder beeldscherm
  • Meter en sonde gaan lang mee
  • Bruikbaar in ruwe omgeving
product:sidebar-qrcode
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.