03 808 14 58

Elcometer 456 Laagdiktemeter FE/FNE

De Elcometer 456 laagdiktemeter is een betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken meetinstrument. Het instrument meet snel en nauwkeurig. De gespecificeerde afwijking is ± 1% bij het meetbereik tot 1500μm.

Het instrument wordt geleverd met een rechte taster, welke geschikt is voor metingen op ferro en non-ferro ondergrond. Er kan dus worden gemeten op ondergronden zoals staal, gietijzer, koper en aluminium.

Doordat het apparaat uitgerust is met simpele grote bedieningsknoppen is het ook te bedienen met handschoenen. Het heldere LCD scherm met backlight zorgt er voor dat het scherm altijd goed leesbaar is, zelfs in de volle zon. 

Het instrument voorzien van een datalogger met geheugen voor 150.000 metingen. De software om de data uit te lezen en te analyseren wordt meegeleverd.

 

Dit instrument is te huur en te koop bij Metesco, vraagt u vrijblijvend naar de voorwaarden.

 

Huur uw laagdiktemeter bij Metesco
elcometer coating thickness rental
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Robuust en stevig apparaat
  • IP64 stof- en waterdichtheidsgraad
  • Krasbestendig en helder beeldscherm
  • Datalogger voor meetwaarden
  • Meetbereik 0–1500μm
  • Bruikbaar in ruwe omgeving
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.