03 808 14 58

Micronics Portaflow 300

De Portaflow 300 is een Transit-time flowmeter voor het meten van debiet van schone vloeistoffen. Deze flowmeters zijn  voorgeprogrammeerd voor de meestvoorkomende situaties. Daarnaast stuurt een vanzelfsprekend menu u richting de juiste instellingen. De meters zijn binnen enkele minuten klaar voor gebruik.

Het instrument is ideaal voor het in kaart brengen van flow / debiet in leidingsystemen, zonder het proces te onderbreken. Gericht op schone vloeistof (water, olie enz.) zonder luchtbellen of vaste deeltjes. Wanneer u twijfelt u de vloeistof schoon is, adviseren wij de DXN, zodat u altijd een goede meting kunt uitvoeren.

De Portaflow 300 heeft de mogelijkheid om data te loggen en dit later als rapportage uit te draaien. Hiervoor wordt software meegeleverd. Een groot voordeel van de 300 is verder dat u de vloeistof snelheid kunt bepalen.

Het instrument wordt geleverd met 2 sensorsets, met een totaal meetbereik vanaf 13mm tot 5000mm.

Micronics Portaflow 300
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Snel en gemakkelijk te plaatsen zonder stilstand
  • Met ingebouwde datalogger
  • Diameterbereik 13 tot 5000mm
  • Temperatuur -20 °C tot +200 °C
  • Uitgangen voor Puls, 4-20 mA. & RS232
  • Met accu of netvoeding
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.