03 808 14 58

Almemo 2690-8 Datalogger

Deze Alborn Almemo 2690-8A datalogger met 5 ingangen kan tot 50 metingen per seconde loggen. Bij gebruik van extern geheugen (optionele geheugenmodule) zelfs tot 100 metingen per seconde.

De meter heeft de mogelijkheid om verschillende sensoren te gebruiken, voor bijvoorbeeld druk, temperatuur en spanning. Daarnaast zijn universele Almemo ingangen op te splitsen in vier verschillende ingangen om bijvoorbeeld de relatieve vochtigheid te bepalen. Met de heldere 16-lijns display is het mogelijk een duidelijk overzicht neer te zetten in getallen of middels een diagram.

Het apparaat beschikt over 5 galvanisch gescheiden ingangen, uitbreiden van het geheugen (SD kaart) en aansluiting op een pc. Dit is een zeer moderne versie van de klassieke schrijvende meter.

Metesco levert dit instrument voor zowel verhuur als verkoop, waarbij sensoren op aanvraag worden meegeleverd.

Deze meter is zeer gemakkelijk uit te lezen met de optionele akrobit software. Bij gebruik van de geheugenmodule met SD card, is geen software nodig en is de output een Excel bestand.

huur koop datalogger lamemo metesco
almemo 2690-8A metesco
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • 5 ingangen, 3 uitgangen
  • Ingangen voor verschillende functies
  • Herkent sensoren automatisch
  • 65 meetbereiken
  • Ruimte voor 200.000 meetwaarden
  • 50 metingen per seconde
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.